Ervaringen

"Werkelijk onwijs goed geholpen door Patricia! Zoek je een top osteopaat voor jouw paard(en), dan ben je bij haar aan het juiste adres! Nogmaals bedankt Patricia!"
Rachelle van Hedel-Geilen
Bella en Savero
"Aanrader! Patricia gaat rustig en vriendelijk te werk. Geen enkele vraag is teveel. Resultaat is positief waarneembaar, paard is losser in t lijf😀 Tot over een half jaar Patricia!"
Charlotte Lomans
Viva
"Patricia is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze behandelt het paard met veel rust en geduld. Tevens denkt ze mee met de ruiter en beantwoordt alle vragen duidelijk en open. Ik zie grote en positieve verschillen met mijn draver na behandeling door haar. Echt een topper!"
Annemarie Bakker
Athos
"Al 2x gebruik mogen maken van Patricia haar kunsten voor onze hond en zeer positief. Patricia werkt rustig en effectief met een kalme, beheerste uitstraling waarbij ze zich aanpast aan de hond. Onze eerste behandeling was op aanraden van de dierenarts ivm kreupel lopen en pijn zonder directe aanleiding. Na 'n enkele behandeling hadden we al het gewenste resultaat. De 2e behandeling was vooral om ervoor te zorgen dat onze hond ook in balans zou blijven. Wederom waren we erg positief. Patricia beantwoord alle vragen en neemt de tijd voor baas en hond. Hartelijk dank en tot over 'n half jaar!"
Carlijn Ceelen
Skip
"Patricia gaat geduldig te werk en weet altijd mijn vragen te beantwoorden. zeker een aanrader!"
Rianne Persoon
Mexx, Ebby en Quiero